Cautare

529 de rezultate pentru "clasament divizia c" (3.17 secunde)
Constantin Avromescu, directorul general al GM South East Europe, importatorul marcilor Chevrolet si Opel, a declarat pentru Business Standard ca "marcile din grupul GM nu vor avea foarte mult de suferit in urma reorganizarii. GM Europe nu are nici o legatura cu divizia din America de Nord.
In plus, Divizia Infrastructura din cadrul Regionalei CFR Constanta revendica, in instanta, o suprafata de 4. ... c. , din Primaria Nicolae Balcescu oamenii legii au ridicat urmatoarele documente necesare anchetei:
Si, cum la finalul cursurilor trebuia intocmit un plan de afaceri, acesta s-a concretizat intr-o firma cu servicii de curatenie (SOFTCLEAN, divizia de servicii de curatenie si intretinere a SOFTROM GRUP SRL), care a fost inca de la inceput responsabilitatea Elenei Simion.
De aici am pornit acum multi ani si suntem bucurosi ca ne putem intoarce cu o oferta unica pentru domeniul foto-video din Oltenia, aducand pentru prima data intreaga gama de produse Nikon", a precizat Claudia Dorobantu, directoare generala Angelosoft (firma care promoveaza divizia foto-video sub brandul Digiland).
General Motors a renuntat la controlul Opel in schimbul ajutorului pentru divizia europeana dupa intrarea in faliment. Potrivit presei, GM favorizeaza RHJ, in timp ce executivul german si reprezentantii altor patru state, in care Opel are fabrici, sunt in favoarea ofertei Magna.
c. ... Rompetrol Well Services (PTR), divizia de servicii petroliere a grupului Rompetrol, a obtinut in primele sase luni din acest an un profit net de 8 milioane lei (1,89 milioane euro), in scadere cu 38% fata de cel realizat in perioada similara din 2008.
Divizia internationala a grupului mai cuprinde redactii in Spania si Italia, infiintate in 2007.
OBI, retailerul german de bricolaj, divizia grupului Tengelemann, continua cu succes campania "OBI ESTE APROAPE DE TINE" , implicand in strategia sa de promovare Directiile de Stare Civila din Bucuresti si o serie de companii de consultanta si brokeraj imobiliar din toate orasele in care OBI are magazine (Bucuresti, Arad, Oradea si Pitesti).
OBI, retailerul german de bricolaj, divizia grupului Tengelmann, sarbatoreste primul an in Romania. Pentru aceasta ocazie unica, retailerul a pregatit sase zile aniversare speciale, pline de surprize placute si oferte promotionale pentru toti clientii sai.
Mihnea Vasiliu, director divizia Quality a Grupului, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, ca ziarul Cotidianul, editat de Grupul Realitatea-Catavencu, va fi inchis temporar, precizand ca publicatia nu se inchide, ci se ia o pauza pana la gasirea unui investitor.
Infinit Interactive Solutions, divizia de online a Infinit Solutions, lanseaza site-ul de prezentare al unuia dintre cele mai populare automobile, atat in Romania cat si la nivel international:
Belinda Beeftink, Associate Director la divizia de cercetare media din cadrul Institute of Practioners in Advertising din Londra, a subliniat importanta de a cunoaste obiceiurile de consum media online ale clientilor, pentru ca targetarea sa fie mai eficienta.
Tot la Slatina, Pirelli a incheiat un parteneriat cu Continental, fabrica de cord metalic, unde a investit pana acum aproximativ 25 de milioane de euro si unde a deschis in 2007, prin divizia Ambiente, o fabrica de filtre pentru automobile ce valoreaza 27 de milioane de euro.
Divizia internationala a grupului mai cuprinde redactii in Spania si Italia, infiintate in 2007. Totodata, Adevarul Holding editeaza Forbes Romania.
Sorin Danilescu (36 de ani), directorul Intact Interactive, divizia de online a trustului Intact, s-a sinucis, miercuri dimineata. Danilescu s-a aruncat de la etajul 5 al blocului in care locuia, scrie paginademedia.ro.
Actiuni similare au fost anuntate si la Arcelor Mittal si la divizia petrochimica a Rompetrol. Rapiditatea cu care economia a inceput sa arate semnele unei tensiuni i-a luat prin surprindere pe liderii politici, multi dintre ei continuand sa nege aceasta chestiune.
Divizia internationala a grupului mai cuprinde redactii in Spania si Italia, infiintate in 2007. Totodata, Adevarul Holding editeaza Forbes Romania si revista Tango.
Prin divizia sa de tehnologii aerospațiale, compania este lider global in furnizarea de echipamente electronice pentru avioane, motoare, sisteme si servicii pentru producatorii de aeronave, pentru liniile aeriene, pentru aviația civila sau militara si pentru programele spațiale.
• In septembrie a.c., Intact a anuntat ca va reuni aproape toate publicatiile sale in cadrul unei noi companii, Intact Publishing, condusa de Dan Matiescu, director financiar al Intact Media Group si director general al Editurii Intact.
Divizia moto a grupului suedez Husqvarna a fost cumparata in anul 1987 de producătorul italian de motociclete Cagiva.
google-analytics.com